3 Tips inför att installera Laddstolpe

Du har en elbil och laddar denna genom att använda en medföljande laddare.
Denna laddaren är inte avsedd för regelbundet användande utan enbart i nödfall. Man ska se denna som ett reservhjul för att man inte ska bli ståendes .
Att använda vanliga eluttag till laddning av en elbil dagligen är inte bra för ditt elsystem.

Höga Ampereströmmar värmer upp kablaget i bostaden och kan vid värsta fall börja brinna.
En Laddstolpe eller Laddbox kopplas in med grövre avsedda kablar och kopplas direkt mot din elcentral eller proppskåp.
Skaffa laddstolpe på ett rätt och smart sätt

Köp inte Laddstolpe utan installation.

Det må vara lockande att köpa den billigaste utrustningen man hittar för att sedan anlita elektriker. Det är faktiskt smartare och billigare i det stora hela att ta allt i ett paket hos ett bolag. Då får du garantier på utrustningen samt arbetet från samma bolag. På så sätt finns det mer marginaler på båda sidor. Dessutom så är det mer än en rekommendation att få det inkopplat av elekltriker, gör man det själv så riskerar man att det kan bli elfel som inte täcks av försäkringsbolag om olyckan skulle vara framme

Installera laddstolpe

Glöm inte investeringsstödet

Idag ligger investeringsstödet på 50% för laddpunkter samt laddstationer.
Rätt elektriker hjälper dig med din finansiering så alla besparingar du kan göra görs.  Laddstolpe ger dessutom dig en bra investering genom att andra med kan ladda från den och ge extra intäkter.

Välj ett lokalt elbolag

Om man bor i närheten av Danderyd så ska du söka på elektriker Danderyd för att få fram lokala alternativ. Ett lokalt företag kan alltid hjälpa dig snabbare och bättre.