Att välja rätt skönhetsbehandling

Fillers och botox är två alternativ som kan användas för att behandla olika områden i ansiktet. Det kan vara allt från att göra en läppförstoring till att få bort rynkor i pannan. En annan behandling med fillers som har blivit väldigt populär de senaste åren är Tear through och är perfekt när du vill se piggare ut kring ögonen. Men givetvis finns det en uppsjö av behandlingar för olika områden. Vi har valt att lista några av de mest populära som går att göra på klinik!

1. Läppförstoring – Det här är en av de vanligaste och enklaste behandlingarna som kan göras med fillers. Det är en behandling som ger ökad volym till läpparna där även formen kan formas om.

2. Fillers i kindbenen – Om du önskar mer markerade kindben kan fillers vara ett bra alternativ även här. Resultatet ger ett snabbt lyft och du får direkta resultat utan läkningstid.

3. Tear through – Alla har vi mer eller mindre mörka ringar runt ögonen och till största del beror det på att vi har tunnare hud just där, men det kan även vara att du har mer mörka pigment under ögonen än på något annat ställe i ansiktet. Det kan göra att ögonen upplevs trötta och hängande, vilket en del vill göra något åt. Genom att boka in en första konsultation hos en klinik kan en läkare avgöra om tear through är ett bra alternativ för dig eller om en annan behandling rekommenderas.

4. Fillers vid tinningarna – Just vid tinningarna kan det vara vanligt att vi förlorar volym, speciellt när vi blir äldre. Men just tinningarna är kanske inte det många tänker på först, även om det här är ett av de ställen där utseendet åldras först på. Med en fillersbehandling kan du se stor skillnad för helhetsintrycket.