Undvik slitage på håret med rätt produkter

Är du en av alla som upplever att ditt hår slits väldigt snabbt och att du behöver gå till frisören titt som tätt? Kanske även att ditt hår går av på mitten med jämna mellanrum? Då kan det vara värt att spana in våra tips på hårvårdsprodukter som faktiskt gör skillnad för håret. Alla dessa produkter hittar du på Urban Hair!

  • Scrunchie istället för den traditionella hårsnodden. Istället för slitsamma snoddar med metallclips bör du istället välja skonsamma och fina scrunchies gjorda utav silke som är ett fint material som ömt omfamnar din tofs. Här behöver du inte oroa dig för att håret torkar ut eller bryts av. På så sätt kan du skapa fina frisyrer samtidigt som håret vårdas under dagen. Dessutom är produkten minst lika fin att använda som ett armband som i håret. En enkel håraccessoar som är smidig att byta ut!
  • Har du hört talas om sidenörngott? Om du vill reducera friss och slitage på hår och hud är örngott eller mössa av siden det perfekta valet för dig. Fukten i håret och huden kapslas in istället för att sugas upp, som det görs av vanliga örngott i bomull. Välj därför istället örngott i siden! Dessutom känns det lyxigare än de vanliga örngotten som finns att köpa.
  • Använd vårdande produkter från Olaplex! Till exempel är Olaplex 3 en intensiv behandling som reparerar och stärker håret på djupet. Produkten fungerar på alla hårtyper och bör användas en gång i veckan på håret för bästa resultat. Rådfråga gärna med din frisör för att få exakt rätt produkter utvalda till din hårtyp. Olaplex finns i olika serier med olika effekt och olika steg i hårvårdsrutinen. Ge liv till trötta lockar med en behandling från det populära märket Olaplex!