Tips för ett mysigare badrum

Alla har vi hört att köket är bostadens hjärta men badrummet är minst lika viktigt. Att ha ett välfungerande badrum gör mycket för trevnaden i hemmet.
Man spenderar en del tid där inne på många olika sätt så varför inte öka på trivsamheten med enkla tips nedan. Går du i tankar om att renovera badrum så är det en bra start, därför är det vårt första tips.
Renovera Badrum

  • Renovera badrummet

Har du ett riktigt gammalt badrum så är det inte bara att göra några små förändringar som räcker. En badrumsrenovering kanske krävs och då har du fördelen att få ha det precis som du vill. Du kanske vill ha en modern spa-dusch eller det där fina kaklet du såg på semestern i somras.
Renovera badrum i Stockholm är väldigt modernt nuförtiden

  • Dekorera badrummet

Sätt upp en hylla i badrummet och kanske någon tavla.
Du kan även sätta in en växt som trivs i fuktiga miljöer som till exempel orchidee. Har du tråkigt vitt kakel så finns det snygga kakeldekorationer att köpa.

  • God lukt i badrummet

God doft är viktigt speciellt efter vissa besök. Doftspray är effektivt men kortvarigt. Att sätta in doftljus är ett bra alternativ som ökar trevnaden mer än elektroniska doftdoserare. Dessutom så blir det ett trevligt ljus på kvällen om man bara ska in på ett snabbt besök.

  • Renlighet i badrummet

Självklart är ett rent badrum ett trevligt badrum. Att alltid använda toaborsten efter varje besök samt att skölja av golvet efter en dusch går snabbt.
Aldrig ha tvätt eller dylikt på golvet förutom matta, borste och eventuell soptunna gör det mycket enklare att hålla det rent.