Tre fantastiska tips om städning

Gillar du som andra att ha det rent runtomkring dig ?

Städning hemma är som alla vet något som man får göra regelbundet.
Detta för att hålla sjukdomar borta samt hålla välmåendet uppe. Ett friskare hem är ett gladare hem där man kan vara produktiv och göra roligare saker som att baka eller spela brädspel.

Tyvärr finns det ju roligare saker att göra än att städa hemma så då finns det lite tips för att göra städningen roligare så att du har mer tid över till rekreationen som du hellre vill göra.

Det är inte alla som har råd att anlita en städfirma Stockholm trots att det finns rut-avdrag.
Ett rut-avdrag kan man få beviljat upp till 50 tusen om året vilket ger mindre tryck på ens ekonomi.

Den vanligaste formen är hemstädning Stockholm och det brukar vara att man får städat hemma en gång till varannan vecka.
Flyttstädning Uppsala är med vanligt att anlita en städfirma för om man bor i det området.

Tre tips för hemstädningen:

  • Gör det kul

Se till att det blir en uppfriskande stund. Se det som ett träningspass eller dansa lite. Sätt igång svängig musik och sätt igång. Börja med stora saker först som går snabbt och allteftersom saker som tar längre tid. Börja inte med att sortera en byrålåda.

  • Gör det ofta

Väntar man för länge mellan städpassen så hopar det ihop sig så pass mycket att det blir en storstädning varje gång. Bättre att ta de ofta så blir det lite i stöten. Då blir det roligare och mer tid över till andra aktiviteter

  • Gör det enkelt

Gör det inte avancerat för dig. Använd bra och enkla rengöringsmedel som passar till flera användningsområden. Använd lite starkare medel till porslin och fönsterputs till blanka ytor. Grönsåpa passar bra till det mesta.