5 bra nikotinpåsar för att sluta röka

Att det är svårt att sluta röka är ingen hemlighet. Vi är många som kämpat med både upp- och motgångar när vi försökt sluta använda tobak. Vissa dagar går det lättare, då kan röksuget kännas långt borta. Medan du andra dagar kanske inte kan sluta tänka på att röka en cigarett eller ta en snus.

För att vara behjälpliga under svårare dagar vill vi hjälpa dig att hitta de bästa nikotinpåsarna. Vi har därför valt ut att presentera fem favoriter av nicopods tillsammans med en kortare guide om hjälp för att sluta röka här nedan.

Hjälp att sluta röka

De dagar suget håller sig borta är inga problem. Men går det lika bra under en något sämre dag? Det kan vara lätt hänt när det dyker upp en stressig situation att du går tillbaka till gamla vanor för att dämpa bland annat ångest eller stress. Men om du börjar känna sug efter nikotin finns idag många vägar till hjälp.

Det finns flera olika alternativ för att sluta använda tobak. Du kan exempelvis prata med hjälplinjer för rökare samt snusare. Dessa hjälplinjer för användare av tobak är oftast anonyma och du väljer själv när du vill skapa en kontakt samt när du vill avsluta den.

Annars finns det många olika läkemedel både receptbelagda som utan recept. Många av de läkemedel vi använder som hjälpmedel för att sluta röka är främst till för att minska besvär med abstinens. De flesta produkter för att sluta röka innehåller ämnen med motverkande effekt, som exempelvis nikotin.

Nikotin i sig, utan alla gifter som medföljer i cigaretter och snus inte är lika skadligt för hälsan utan kan hjälpa till att lindra abstinensbesvären när du slutar röka eller snusa. Av den anledningen är vissa av de här produkterna klassade som läkemedel mot rökning och snusning.

Använd nikotinpåsar för att bli rökfri

En populär produkt ute på marknaden som blomstrar för varje år är white pouches. De är väldigt effektiva och finns i många olika styrkor och smaker. För dig som tänker på långvarighet eller vill förvara dina nikotinpåsar både snyggt och tryggt finns dessutom möjlighet att hitta något snyggt, personligt etui att lägga dina nikotinpåsar i. De är väldigt uppskattade av kunder världen över vilka har kunnat ge upp sina beroenden tack vare användning av nikotinpåsar.

5 bra nikotinpåsar för dig som vill sluta med tobak

Det finns oändligt många sorter av lyft nicotine pouches att välja bland. Vi har här listat de fem bästa nikotinpåsarna för dig som vill bli tobaksfri. De är alla fulla av nikotin och ger bra effekt. Givetvis alla med olika distinkta smaker, garanterat finns det även en sort för dig.

  • Full Blast Blow Crazy Melon All White – Det här är en riktigt mjuk nikotinpåse som tillåter den goda smaken av vattenmelon att fylla din mun med en frisk känsla
  • Après Ice Tea Peach No.5 – Den här nikotinpåsen inte bara smakar gott utan har även en ljuvlig fruktig doft av persika. Den lilla, slimmade nikotinpåsen passar alldeles perfekt under läppen
  • ZYN Violet Licorice Slim – Älskar du lakrits och viol? Ja, då har du en perfekt kombination i denna nikotinpåse med smak av saltlakrits blandat med viol
  • BiT Tropic Mix – Den här är en välsmakande och mer saftig nikotinpåse med smak av tropiska frukter som ger en fräsch och frisk känsla
  • Pablo X-Ice Cold – När försvinner abstinensen? Det är kanske en fråga du ofta ställer dig. Det kan ta länge men med Pablo X-Ice Cold nikotinpåsar med smak av mint kan du lindra dina abstinensbesvär

Genom att titta runt på nätet kan du hitta andra sorter av nikotinpåsar som kanske faller dig bättre i smaken.